Kurumsal İnternet Genel Bilgilendirmeler

Kurumsal İnternet Genel Bilgilendirmeler

Türk Telekom TekŞifre Kullanıcı Adımı nasıl değiştirebilirim, üyelik bilgilerimi nasıl düzenleyebilirim? TekŞifre Kullanıcı Adınız, üyelik işlemlerinde girmiş olduğunuz e-posta adresidir. Aynı e-posta ile Türk Telekom TekŞifre’de birden fazla hesap oluşturabilir miyim? Aynı e-posta adresiyle sadece bir TekŞifre hesabı oluşturabilirsiniz. Birden fazla hesap oluşturmak isterseniz, farklı e-posta adresleriyle üye olmanız gerekmektedir. TekŞifre ile faydalanabileceğiniz hizmetleri görüntülemek içintıklayın. Bir Ethernet paketinin en fazla 1518 byte olduğunu düşünürsek, bu paketin 66 byte’ı header’lar için kullanılmaktadır. Bilgisayarımızda üretilen bir IP bilgisi, ADSL modemden çıkana kadar pek çok header ilavesine uğrar. Bir örnek vererek açıklamak gerekirse, diyelim ki PPPoE olarak bağlantısı olan bir PC’de bir Web sayfasını açıyoruz. Bir TCP paket üretilecek, o bir IP paketine dönüştürülecek, PPPoE client PPoE header’ı ekleyecek, PPP olarak çıkarken bir header daha, sonunda da başka bir header ile Ethernet paketine dönüştürülecektir.

İkisini birden dondurabilir ya da sadece internet dondurup Alo’yu açık bırakabilirsiniz. Hat dondurma hizmetinde 180 günü aşmayacak şekilde 2 parça halinde faydalanılabilir. Yapılacak olan Hat Dondurma işlemi için toplamda 300 TL (tüm vergiler dahil) faturanıza 6 ay boyunca aylık 50 TL olarak yansıtılacaktır. TTNET’in sağlamakta olduğu ADSL hizmetinden yararlanmak için bir ADSL modeme ihtiyacınız vardır. Bugünkü ADSL bağlantı teknolojisini karşılamak üzere çeşitli teknik özellikte modemler piyasada bulunmaktadır. Kendi ihtiyaçlarınıza uygun bir ADSL modem temin ederek evinizde veya iş yerinizde İşyerim ADSL hizmetinden yararlanabilirsiniz.

  • Tüm uygulamalarımızı kullanmanızı sağlayan size özel şifreNİZ OLAN TekŞifre’niz ile giriş yapacağınız Online İşlemler’de hızlı ve güvenli şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Türk Telekom Bağlantı Çeşitleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için tıklayın.
  • Bu ihtiyaç Türkiye’deki internetin güvenli kullanımına yönelik şikayet ve talepler doğrultusunda şekillenmiştir.
  • Bu limit dolduğu takdirde farklı bir pakete geçiş işlemi için bir sonraki ay beklenmelidir.

Abonelik başvurusu sırasında verilen kullanıcı adı ve şifresi, modem kurulum işlemlerinde ve TekŞifre oluşturulurken kullanılmaktadır. ADSL, İnternet kullanıcılarına sayısal teknolojinin sağladığı tüm olanakları sunar. Sayısal teknoloji farkıyla İnternet üzerinden eş zamanlı ses ve görüntü aktarımına olanak sağlar. Kullanılmayan süre ilk hat dondurma tarihinden itinaren 1 yıl içinde kullanılabilir. Bu hizmetten ADSL, VDSL, Yalın İnternet paketleri yararlanabilir. Yaşadığınız sorunun hattınızla ilgili olduğunun anlaşılması halinde durum ilgili teknik ekiplerimize aktarılacak ve sorununuz en kısa sürede çözülecektir. Sorununuzun ADSL hattınızdan kaynaklanmadığı durumlarda kullandığınız modem tedarikçi firmalarının Çağrı Merkezi numaralarına yönlendirileceksiniz. KOTAIPTAL boşluk hizmet numarası yazıp 6606’ya SMS göndererek veya aşağıdaki kanallardan servisin iptalini sağlayabilirsiniz.

Ayrıca sosyal medya, http://hasanbitmez.com/ ve sohbet kategorilerine ayrı ayrı seçimle erişim imkânı sunar. Çocuk profiline ek olarak kişisel sitelere, forum ve paylaşım sitelerine erişim sunar. Pedagoji, sosyoloji ve psikoloji alanlarında uzman akademisyenlerin bulunduğu bir komisyon tarafından belirlenen kriterlere uygun kategorilerdeki sitelere erişilebilir. Bu link üzerinden bir sitenin bildirilmesi sitenin direk Güvenli İnternet kapsamına alınacağı anlamına gelmemektedir. Bu link vasıtasıyla site BTK’nın değerlendirdirmesine gönderilmiş olacaktır. Güvenli İnternet Hizmeti’nden faydalanmak, profil seçim ve değişikliği yapmak için Türk Telekom Online İşlem Merkezi, Türk Telekom Çağrı Merkezi, Türk Telekom Ofis ve Bayi kanallarını kullanabilirsiniz. Aile Profilinin altında Oyun Site ve Uygulamaları engelli, Sohbet Site ve Uygulamaları engelli, Sosyal Medya Site ve Uygulamaları engelli olmak üzere 3 alt profil bulunmaktadır. Aboneler, talepleri doğrultusunda bu alt profillerin bir ya da birkaçını seçebilirler. BTK bünyesinde Pedagoji, sosyoloji ve psikoloji alanlarında uzman akademisyenlerin bulunduğu bir komisyon tarafından belirlenen kriterlere uygun kategorilerdeki sitelere erişilebilir.

Artık TTNET Aboneliğiniz ile ilgili işlemlerinizi cep telefonunuz aracılığı ile de gerçekleştirebilirsiniz. Hizmet Sağlayıcısı linklerine tıkladığınızda aşağıdaki gibi bir “Dosya Yükleme” penceresi açılacaktır. Açılan pencerede “Kaydet ” butonunu tıklayarak ilgili dosyaların kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Doğrulama için gerekli kök sertifikaları aşağıdaki bağlantılardan kurabilirsiniz. PTT şubelerinde gişeden yapılan ödemelerde, 3,00 TL işlem ücreti uygulanmaktadır. Evinizden çıkmadan, birçok farklı kanal ile ödemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. ADSL İLK YARDIM videoları ile desteğe ihtiyaç duyduğunuz konularda yaşadığınız sorunu ekran görüntüleri, animasyonlar ve sesli anlatım eşliğinde nasıl çözeceğinizi adım adım izleyerek sorununuzu kendiniz giderebilirsiniz. ADSL İLK YARDIM TTNET müşterileri için hazırlanmış tamamen ücretsiz bir uygulamadır. Muud Mobil​ uygulamasından şarkı dinleyebilmek için internet bağlantısına ihtiyacınız vardır. Türk Telekomünikasyon A.Ş., Ogilvy İstanbul, Cobrand, Concept, Just, Kubix, New&Old, Adba Analytics, Skala çalışanları ile Hedef Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri LTD. ŞTİ. Çalışanları ve 18 yaşından küçükler düzenlenen piyango ve yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez.

KOTA boşluk hizmet numarası yazıp 6606’ya SMS göndererek veya aşağıdaki kanallardan güncel kullanım miktarınızı öğrenebilirsiniz. Güncel fatura tutarı hesaplamanızda ilgili hizmete ilişkin olarak toplam faturanız üzerinden yapılan indirimler, gecikme bedeli, geçmiş dönem ödenmemiş faturaların taksit tutarları ve tahsilatına aracılık edilen hizmetler hariçtir. Oto.net olarak ilk online araç ihalemizi 9 Aralık 2013 tarihinde gerçekleştirmiştik ve henüz 1. Sistemle ilgili sorunların tanımlanması ve “Portal”da çıkabilecek sorunların ivedilikle giderilebilmesi için, OTONET, gerektiğinde kullanıcıların IP adresini tespit etmekte ve bunu kullanmaktadır. IP adresleri, kullanıcıları genel bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgi toplamak amacıyla da kullanılabilir. OTONET, “Portal”ından Kullanıcılar tarafından kendisine elektronik ortamdan iletilen kişisel bilgileri, Üyeleri ile yaptığı ‘OTONET Üyelik Sözleşmesi” ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında üçüncü kişilere açıklamayacaktır. Türk Telekom E-Fatura sizlere tek tıkla, e-posta veya SMS ile faturanızı öğrenme kolaylığı sunuyor. Erişiminizle ilgili detaylar, kota ve ücret ayrıntıları, kısacası Türk Telekom ADSL hizmetiyle ilgili herşeyi doğa dostu E-Fatura’larınızda bulabilirsiniz. Onlineislemler.turktelekom.com.tr​ adresinde abonelik bilgilerinizi girerek, son dönem faturalarınızın yanısıra geçmiş 5 aylık faturalarınızı da görüntüleyebilirsiniz. TTNET Hesap Numaranız ya da internetinizin bağlı olduğu telefon numarası ile borcunuzu ödeyebilirsiniz. Birden fazla kullanıcı uygulamaya kendi kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapabilir. Muud uygulaması veya üzerinden üye kaydı oluşturup, üye girişi yapabilirsiniz.

Evet, Süreli İnternet , HEPNET ve HAZIRNET paketleri dondurulamaz. Fatura Üst Sınırınızı güncellemek için aşağıdaki kanallardan başvuruda bulunabilirsiniz. 3 Ocak 2024 tarihi itibariyle isteğe bağlı nakil işlemlerinden işlem başına vergiler dahil 360 TL ücret alınmaktadır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır. Ayrıca YBH’ın akademi ve sanayide farklı uygulamalarının anlatıldığı sunumlara da okul kapsamında yer verilmektedir.

Şifreniz, TekŞifre üyelik işlemlerinde girmiş olduğunuz şifredir. ‘Türk Telekom TekŞifre’ Kullanıcı Adı ve Şifrenizle giriş yaptıktan sonra; ‘Üyelik Bilgilerim’ sayfasında ‘Şifre Değiştir’e tıklayınız. Açılan sayfada mevcut Şifrenizi ve yeni Şifrenizi girerek, Şifrenizi değiştirebilirsiniz. E-posta adresinizi yanlış girdiğinizi düşünüyorsanız eski TekŞifre Kullanıcı Adınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Eski TekŞifre Kullanıcı Adınızla giriş yapıp, ‘Üyelik Bilgilerim’ sayfasında doğru e-posta adresini girerek güncellemeyi yapabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.